Un grup de professionals de la dinamització social de les TIC ens hem constituït com a grup impulsor per al reconeixement, visualització i millora de la nostra figura professional.

El primer pas ha estat adonar-nos que ens cal analitzar com estem i saber en quins àmbits i condicions treballem, així com quin és el nostre impacte en la societat.

Per això hem fet aquesta enquesta anònima, que tot i sabent que no serà un informe exhaustiu, ens servirà per tenir una primera fotografia on podrem veure quina és la tendència general i a partir d’aquí establir unes línies de treball.

Hem demanat a totes les persones del col·lectiu que responguessin de forma honesta i el més precisa possible, i que ho fessin arribar a altres companys i companyes dinamitzadores per tal de fer-ne difusió i aconseguir el màxim de representació en les dades obtingudes.

Les dades obtingudes les teniu publicades en l’informe que us presentem a continuació. Moltes gràcies a tothom que ha participat!

Conclusions enquesta 2017

 

A continuació teniu totes les respostes anonimitzades per si és del vostre interès. Tingueu present que cada full ha estat ordenat amb diferent criteri i per tant les files no es corresponen entre fulls diferents.

Dades anònimes enquesta 2017