Volem compartir algunes reflexions davant l’inici del procès de participació per repensar la Xarxa Òmnia, impulsat per la DGAC.

L’Associació ha estat convidada a participar en el Grup Motor que impulsa aquest procés. Agrair en primer lloc la oportunitat de participar en aquest grup, tant pel reconeixement que significa com per l’oportunitat de dir la nostra. El Grup Motor del procés participatiu és l’encarregat de vetllar pel bon funcionament d’aquest procés, garantint que s’assoleixin els objectius d’aquest.

En aquest Grup Motor s’han definit i validat les línies a debatre durant el procés. El que ens ha sorprès, i volem compartir amb vosaltres, és que des d’un primer moment s’han marcat línies vermelles. No ens sentim còmodes en un procès que parteix amb el que NO es pot debatre, i evidentment, nosaltres volem debatre d’això.

En la Xarxa Òmnia el rol del dinamitzador és crucial. Les nostres tasques són centrals en el projecte, i la nostra acció és la que fa que la Xarxa Òmnia sigui molt més que posar ordinadors. Creiem que hem de repensar la Xarxa Òmnia de manera que es revaloritzi la nostra tasca, reconeixent les experteses que hem generat al llarg de tots aquests anys, i, també, validant un perfil professional que per la administració encara no existeix.

Aquest procés és una oportunitat perduda per a que l’administració ens escolti i pugui integrar les nostres peticions de millora.

Amb tot, creiem que el procés de participació continua sent una gran oportunitat per somniar la Xarxa Òmnia que volem. Tot i havent-se marcat línies vermelles, continuarem participant tant del Grup Motor com del mateix procès, com dinamitzant-lo i participant, que és el millor que sabem fer 😉

Us compartim, també, un comunicat en que podeu veure amb detall quin ha estat el procés que ens ha portat a la nostra posició.

Comunicat sobre la participació de l’associació al proces participatiu Repensem la Xarxa Òmnia
Categories: Actualitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada