Presentem a la dinamitzadora Òmnia  de La Devesa del Pla als premis SOMOS DIGITAL

Es la segona edició d’aquests premis que valoren la trajectòria professional. Des Professionals de la Dinamització. La nostra Associació vol presentar a companyes que s’hagin significat en aquest sentit a les diferents xarxes de Catalunya. D’aquesta manera volem contribuir a la visualització i dignificació de la nostra professió, una de les nostres missions.
Aquest any hem presentat a la Raquel Rull Agulló del Punt Omnia La Devesa del Pla de Ripoll. La Raquel treballa des de fa molts anys en temes d’integració cultural a través de les TIC, i molt especialment des de l’experiència dels atemptats de la Rambla que va viure molt de prop per ser usuaris seus algunes de les persones implicades.

No per ser dinamitzadores digitals ens deslliurem de les malediccions tecnològiques. També hem intentat presentar a en Jordi Rodríguez Soler, Dinamitzador al Punt Òmnia Casal cívic Campclar i tot un referent a les comarques tarragonines en matèria d’innovació i detecció de talent. Però errades en el formulari de presentació (i fer les coses al últim moment) ens han fet impossible presentar aquesta segona candidatura.

Però aquest any, presentem a una autèntica crack de la Dinamització Social Digital que esperem tingui sort en aquestes votacions que tindran lloc a Fuerteventura el pròxim 21 de març.

Molta sort, companya!

Categories: Actualitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada