Explica la llegenda que Google va crear una intel·ligència artificial. Al posar-la en funcionament, el primer que va fer aquesta IA va ser posar-se a buscar gifs de gatets per internet.

Mes enllà de si aquesta anècdota és veritat o no (que si que ho és), la nostra vida digital està composta per diferents accions. Fem servir les tecnologies per estar al dia de l’actualitat, per informar-nos. Gràcies a les tecnologies, podem demanar cita al metge sense sortir de casa, realitzar tràmits amb diferents administracions, pagar els nostres impostos. Podem seguir en contacte amb familiars que viuen lluny o retrobar-nos amb els amics del institut. Però siguem sincers, també (sobretot) passem moltes hores mirant vídeos amb animalons graciosos i enviant gifs de gatets.

Com a professionals que ajudem a la ciutadania a conviure en aquest ambient tecnològic, volem fer-ho en tots els aspectes de la vida digital. Per això fem un homenatge a aquella entranyable intel·ligència artificial que buscava gatetes i portar-vos, a través de la nostra faceta digital, simpàtics animalets per a que ens portin somriures i, si pot ser, molta sort. 😉

Categories: Actualitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada